Certificatul medical prenupţial este valabil 24 de ore, în sensul că mai târziu de atât nu te mai poţi prezenta la primărie pentru declaraţia de căsătorie. În plus, ceremonia nu poate avea loc la mai mult de 14 zile de la eliberarea certificatelor – în cele 14 zile sunt incluse atât ziua eliberării, cât şi cea a căsătoriei. Aşadar, certificatele prenupţiale trebuie să fie gata cu exact două săptămâni înainte de căsătorie şi în aceeaşi zi va trebui să mergi la primărie pentru a depune actele.

Pentru eliberarea lui se va efectua analize de sange (HIV si VDRL ) si radiografie pulmonara (atentie la doamnele care pot fi insarcinate si nu pot efectua radiografia ! ).

Programarile la PREMIER CLINIC in vederea eliberarii certificatului prenuptial, se efectueaza cu programare prealabila la numerele de telefon 0723 188 713 sau 021 232 94 00 in zilele de luni , miercuri si vineri intre orele 8,00-16,00 sau marti si joi intre orele 11,00-19,00 . Se pot efectua programari si prin e-mail office@premierclinic.ro cu conditia sa lasati si un numar de contact.