Centrul Medical  PREMIER  CLINIC  este agreat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, cu certificatul nr. 503/14.08.2015, să efectueze examinări medicale pentru persoanele cu funcţii care concură la siguranţa circulaţiei rutiere, feroviere si navale.

Certificat medical este eliberat de PREMIER CLINIC, dupa efectuarea consultatiilor pe specialitati : medicina interna, chirurgie/ortopedie-traumatologie, neurologie, oftalmologie, ORL si psihiatrie, din care să rezulte că nu suferă de una din afecţiunile stabilite prin Ordinul 1257 /1391/2013 , de catre Ministerul Transporturilor / Ministerul Sanatatii ,in care sunt specificate baremurile de sanatate.

Solicitantul va avea la prezentarea in clinica urmatoarele acte:

  1. Adeverinta de la medicul de familie in care sa i se ateste starea de sanatate si antecedentele patologice;
  2. Adeverinta de la locul de munca in care sa se specifice daca a avut zile de concediu medical in ultimile 12 luni;
  3. Copie CI si permis auto
  4. Anexa nr.6 , ce reprezinta solicitarea Angajatorului (daca este angajat va veni cu ea completata si stampilata de Angajator ) sau a persoanei fizice ( liber profesionisti, taximetristi independenti etc.)

Solicitantul va trebui sa aiba , cel putin 4 h de post , in care poate bea doar apa, pentru a i se recolta sange si o proba de urina  in vederea efectuarii analizelor specifice Sigurantei Circulatiei (glicemie, cholesterol total, GGT, acid uric seric, creatinina serica,VDRL, HIV 1,2 , hemoleucograma si sumar urina ).

Programarile la PREMIER CLINIC pentru consultatiile pe specialitati si psihologice , in vederea eliberarii avizului medical si a avizului psihologic pentru Siguranta Circulatiei , se efectueaza cu programare prealabila la numerele de telefon 0723 188 713 sau 021 232 94 00 in zilele de luni , miercuri si vineri intre orele 8,00-16,00 sau marti si joi intre orele 11,00-19,00 . Se pot efectua programari si prin e-mail office@premierclinic.ro cu conditia sa lasati si un numar de contact.

Descarcati Anexa 6 in format .DOC Descarcati Anexa 6 in format .PDF