Laminine – suplimentul care susține reabilitarea copiilor cu TSA (autism), ADHD, DISLEXIE (cercetare științifică)
by Silviu Brînzoi

Factorul de creștere a fibroblastelor 2 (FGF2) îmbunătățește VEP-urile (tulburări de învățare,  adaptare, răspuns, comunicare) la copiii cu autism, ADHD, dislexici.

În ultimi ani, în neurofiziologia umană s-au realizat progrese.

Laminine este  produsul care conține FGF2, ca ingredient principal, unic patentat la nivel mondial.

FGF2 este o proteină (complex proteic) cu rol important în procesul de creștere.

La câteva studii pe animale cu leziuni cerebrale, traume, hipoxia/ischemia  și secțiunile de cale, au arătat că FGF2 este capabil să diminueze gradul de leziune. Studiile în care FGF2 a fost administrat după leziune, au arătat o îmbunătățire semnificativă a parametrilor morfologici, neurochimici  și neuropsihologici. Studiile clinice anterioare pe dizabilități intelectuale au evidențiat o îmbunătățire semnificativă a retardării mentale și a dizabilităților lingvistice.

Analiza simetriei Flash VEPs în studiile anterioare realizate  demonstrează o procedură fiabilă și obiectivă de cuantificare a anomaliilor la copiii cu autism, ADHD, dislexie, atunci când se utilizează Pearson Coefficient (PC) pentru a analiza corelația liniară interhemispherică și raportul energetic (ER) pentru tensiunea generată într-un segment specific de timp (aria de sub curbă) în ambele emisfere.

În scopul ameliorării afectării copiilor cu autism, ADHD, dislexici s-a utilizat FGF2.

S-a observat o creștere semnificativă după terapia cu FGF2 a energiei cerebrale  la copiii cu autism.

Nervii parietali  s-au îmbunătățit semnificativ ca reacție, datorită faptului că în primul rând crește numărul de neuroni care răspund, dar și o nouă organizare funcțională, ceea ce indică o îmbunătățire a componentelor tardive ale acestor regiuni, probabil legate de faptul că cel mai bun răspuns în evaluarea neuropsihologică a fost în limbaj.

Se conchide că FGF2 îmbunătățește VEP-urile bliț în regiuni parietale, temporale și occipitare ale copiilor autiști după cateva luni de tratament, ceea ce se corelează cu îmbunătățirea limbajului, comportamentului, domenii care au arătat cea mai bună evoluție în evaluarea neuropsihologică. Cea mai importantă îmbunătățire a fost recuperarea zonei de sub curbă la mulți pacienți în care studiul inițial a demonstrat absența sau răspunsul foarte scăzut în regiunile parietale, temporale și occipitate, în principal în partea dreaptă.

Sursa: Revista de știință Neurodig-Mexic.

De când mă ocup de terapiile cu Laminine  am observat că acestea aduc avantaje semnificative sistemului nervos, prin îmbunătățirea considerabilă a psihicului (acuitate mentală, energie mentală, memorie, accesarea mai rapidă a informațiilor, stări pozitive de gândire. s.a.).

Contactati Premier Clinic la 0723188713