PREMIER CLINIC foloseste ca metode acupuncturale terapia clasica cu ace , terapia acupuncturala prin biofrecvente cu aparatul METATRON 4025 si terapia acupuncturala prin electrostimulare cu aparatul DIADENS  PC.

  1. Acupunctura  prin  folosirea  biofrecventelor cu Metatronul    consta  in stimularea punctelor de acupunctura de la nivelul mainilor sau picioarelor prin biostimuli  transmisi de catre creier. Transmiterea biostimulilor se face prin intermediul unei casti ce se monteaza pe capul pacientului. Nu necesita ace si este indicata pacientilor cu fobie de ace. Contraindicatiile acupuncturii cu Metatron ar fi : cardiostimulatoarele implantate, femeile gravide , epilepsie, dereglari psihice, intoxicatie cu alcool sau droguri.
  2. Acupunctura   prin  electrostimularea   punctelor  si  zonelor   active   biologic  cu apara- tul   DIADENS  PC ,  la  fel ca  si  Metatronul , nu  foloseste  acele  ci  stimuli   electrici  de  frecvente cuprinse  intre 10  si  200 Hz.
  3. Acupunctura este un tratament ce consta in inteparea anumitor puncte precise situate la nivelul pielii, puncte ce se afla de-a lungul unor meridiane energetice care formeaza o retea complexa, cu scopul de a vindeca anumite boli sau de a provoca un efect analgezic.

MOXIBUSTIA

Utilizarea caldurii în aplicatii locale este o tehnica straveche de   ameliorare  a   durerilor    cronice .   Medicina   chineza foloseste  o  tehnica  de  aplicare a  caldurii  pe  punctele  de acupunctura numita moxibustie, obtinând efecte de amploare limitata dar de amploare mare.
Se foloseste pulberea unor plante, cel mai adesea Artemisia vulgaris (pelinta).

Citeste mai multe in articolul dedicat acestui subiect…