Bioenergia este o terapie bazata pe forta campului energetic. Tratamentul cu bioenergie se realizeaza prin pase magnetice cu ajutorul mainilor, fara atingere. Magnetismul sau bioenergia este un fluid energetic de care dispun multi oameni, dar care nu-l utilizeaza, nu-l dezvolta, nu-l cunosc. Aceasta capacitate se poate dezvolta prin practicarea Reiki sau Yoga.

Tratamentul cu bioenergie consta in curatirea campul energetic de “paraziti”, in purificarea la un anumit nivel si rezultatele nu intarzie sa apara. Niciodata pacientii nu ar trebui sa renunte la un tratament medicamentos daca el exista iar starea clinica a pacientului il impune.

Aura energetica reprezinta invelisul corpului uman in plan subtil. Straturile aurei: corpul fizic care reprezinta miezul aurei, corpul eteric care este un strat de 5 aure in jurul corpului, corpul afectiv este stratul perceput in culori, corpul mental care este vizibil in jurul capului si a umerilor, corpul spiritual este stratul care face o persoana carismatica sau stralucitoare. Aura energetica este o retea de informatii.

Chakrele Chakrele reprezinta legatura dintre corpul fizic cu cel subtil. Pe corpul uman se gasesc 7 centri principali de energie – acestia fiind legatura aurei cu corpul dupa filosofia tibetana.

Meridianele sunt canale de energie ce strabat corpul uman – ele aprovizioneaza organismul cu energie. Daca sunt infundate sau obstructionate apare boala. Boala isi are originea in aceste disfunctii. Exista douasprezece meridiane principale asupra carora va actiona terapeutul pentru deblocarea energiei vitale.

Citeste mai multe in articolul dedicat acestui subiect…