GDV –ul este o camera si un  software sofisticat care citeste starea energiilor clientilor pe o varietate de niveluri incluzand : tipul psihologic individual , nivelurile stresului psihologic , conditia energetica a sistemului si organelor, monitorizarea cantitativa a conditiei organismului in cursul tratamentului , monitorizarea cantitativa a individului in procesul influentelor externe cum ar fi antrenamentul de meditatie , vindecare,  analiza efectelor testelor si a probelor, al dinamicii nivelului energiei unui individ , efectele influentelor subtile cum ar fi homeopatia,  esenta florilor,  uleiuri aromate, tipuri de vindecare pe un camp energetic uman si investigatia compatibilitatii si influentelor la nivelul campului energetic al  unui om asupra celuilalt.

Este acceptat ca un dispozitiv de masurare a nivelului campului energetic al corpului uman in cercetare.

Imi imaginez ca pana acum cititorul se intreaba cum realizeaza  camera GDV  poza care este transpusa pe calculator. Este destul de simplu. Clientul isi pune degetele pe sticla optica a dispozitivului, simultan, dupa care computerul realizeaza o citire care dureaza 32 de secunde.

Campul energetic al individului si chakrele corespunzatoare sunt vizualizate pe ecranul computerului si datele sunt analizate cu ajutorul softwareului GVD .Dupa aceea se va analiza nivelul campului energetic, balanta si functionabilitatea chakrelor . Aceasta analiza va ajuta pentru stabilirea tratamentului .

Vezi articolul dedicat acestui subiect…